Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esemény

Cikkek

2006.11.12

A város feletti forgalmat radikálisan csökkenteni kell

/ Menüpont: Esemény

Kép Tavaly nyár óta szinte minden fél órában átrepül egy gép Buda felett, aminek oka, hogy egy 2005 májusi kormányrendelet értelmében megváltozott a Ferihegyről induló és az oda érkező gépek légifolyosó-rendszere, ami több fővárosi, köztük a II. és XII. kerületet rendkívül hátrányosan érintett.

 
Teljes bejegyzés

2006.07.07

A Budapest Airport tervei

/ Menüpont: Esemény / Fényképek: A Budapest Airport tervei

Kép Lakossági fórumot tartott július 6-án a Budapest Airport vezetősége.  Nem ez volt az első konzultáció, amit a ferihegyi repülőtér okozta zajjal kapcsolatban rendeztek. Ezúttal a Budapest Airport vezetése jött el a Városházára, hogy beszámoljon terveiről és meghallgassa a kerületi lakosság problémáit.

 
Teljes bejegyzés

2006.02.10

Fórum a Ferihegyi repülőtér közelségében élőket sújtó zajterhelés okozta gondokról

/ Menüpont: Esemény / Fényképek: Fórum 2006

Kép Február 10-én lakossági tájékoztatót tartott Fábián Rudolf Erzsébet-Bélatelep önkormányzati képviselője és Simon Gábor országgyűlési képviselő a rendeletek módosítása érdekében végzett munkáról, lépésekről a Sárkány Center aulájában.

 
Teljes bejegyzés

2005.12.14

Zuglói javaslatok a Zajvédelmi Bizottságban

/ Menüpont: Esemény

Kép Változatlanul sokan keresik meg a zuglói önkormányzatot a repülőgépek által okozott zajjal kapcsolatos problémáikkal. Segítséget várnak és javaslatokat is megfogalmaznak

 
Teljes bejegyzés